Дали може луѓето да стојат и да скандираат вака пред сендвичари?

Одлична идеја за „масовна“ диета.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.