Дали можеш да бидеш професионален фудбалер со 126 кг? Да, ако клубот е на татко ти!

Кинески бизнисмен, сопственикот на клубот Зибо Кују ФК, го вклучи во тимот својот син кој тежи 126 килограми и е далеку од фудбалер, но како што гледате никој не се буни.