Дали можете да погодите кои од овие парови се брат и сестра, а кои се момче и девојка?

„Брат и сестра или момче и девојка“ стана нова омилена игра на социјалните мрежи. Велат дека сличните луѓе се привлекуваат, па така некои парови имаат толку слични карактеристики што некој би можел да каже дека изгледаат како да се роднини. Многу парови семејни и љубовни објавуваат фотографии за да видат дали луѓето ќе можат да ја погодат нивната поврзаност. Свртете ги картичките за да дознаете дали сте биле во право. На наредните фотографии кои од луѓето се брат и сестра, а кои момче и девојка?