Дали некогаш сте биле толку жедни, како оваа млада дама?

Веројатно вистинското прашање е дали некогаш сте биле толку пијани, како оваа млада дама. Обично после вакви настани не се сеќавате на ништо, но туика е нејзиниот дечко кој наместо да ја спречи, снима хит видео.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!