Дали ова е младоженецот од Тетово освежен со инфузија?

За жал не, само најруската свадба што ќе ја видите денес.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.