Дали ова е најлошиот начин да ти ја расипат фризурата?

Девојката дефинитивно мисли така.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!