Дали забележувате нешто необично на оваа фотографија? Но, на овие луѓе им било прилично важно да забележат

Сопственици на дом во Квинсленд решија малку да им ги отргнат мислите на луѓето од пандемијата и да им дадат интересна загатка. Тие пронашле нешто во својот дом и го фотографирале пред да преземат мерки.

Фотографијата ја објавиле на социјалните мрежи и ги прашуваат луѓето дали можат да забележат што е необично на неа. Обидетете се и вие да забележите за што станува збор, а одговорот можете да го најдете подолу:

Да на сликата има неотровен питон кој си одмара во домот на семејството од Австралија. Затоа што секако не значи дека додека има пандемија дневните проблеми на Австралијанците исчезнуваат.