Дали жена ти ќе го одбие Бред Пит? (виц)

– Душо, дали ме сакаш многу?
– Да.
– A ако Бред Пит сака да спие со тебе за 10.000 евра, дали ќе се согласиш?
– НЕ!
– Вистина!? Тоа е убаво да се слушне мила, а што ќе му речеш?
– Па, немам јас толку пари да му дадам…