Дамата бара слободен дечко за интимно дружење, но има една мала маана

Ќе се најде ли јунак за убавицава?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.