Дамата има посебен талент на пука на различни начини

Таа навистина е расположена за пукање што ќе ве подучи и вас.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.