Дамата малку ќе ве збуни со својот изглед, но всушност е во топ форма и ќе ви покаже како се прави јога на плажа

Во оваа епизода ќе гледате малку јога на плажа, а во следната епизода ќе ви покаже како се јадат 5 хамбургери за 5 минути :).