Дамата на метамфетамин е многу возбудена среде улица

Популарната дрога „Кристал мет“ прави луѓето да се чувствуваат посекси, но во реалноста тоа и не изгледаа баш убаво.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!