Дамата не сака да биде снимана и не се плаши да го покаже тоа

На моменти се синхронизира заедно со нејзиниот пријател.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!