Дамата отиде во салон за да си купи нов Мерцедес и случајно ги погреши педалите

Еден од вработените кој стоеше на прилично голема социјална дистанца, настрада на неочекуван начин.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!