Дамата сакаше малку да му замеша на мажот во количка

Шпагата на крај, во обид да се извлече со што помалку резил = БЕСЦЕНЕТО!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.