Дамата се обиде културно да му објасани на господинот дека ќе го тепа ако не престане, а овој уште толку се сили

Дамата изгледа тренира некој спорт штом има такво импресивно кроше :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!