Дамата со големи облини ѝ ја зема славата на послабата девојка

Таа покажа дека освен тресење знае уште неколку трикови.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.