Дами и господа, ова е „Македонскиот Воин“, Данеиел Стефановски!

Даниел е 25 годишен Македонец, врвен кикбоксер, кој живее во Швајцарија. Тој е шампион во полутешка категорија во SUPERKOMBAT шампионатот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.