Дејан Трајковски на својот татко му ја направи финтата со вода на плафонот

Според муабетот претходно „ги средил“ и останатите членови на семејството :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.