Дебар Маало прогласи победа над короната! Сега МВР е на ред!

Боемите се вратија на „голема врата“ во Дебар Маало. Очигледно нѐ приморуваат да ги почитуваме мерките од „пуста љубомора“, па така овие „играорци“ решија да се развеселат до максимум на боемската улица.