Дебелкото ја натера девојката да се тргне од огледалото на оригинален начин

Лекцијата е научена, окото никогаш повеќе нема да ја заборави таа слика што ја виде :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.