Дебелкото забива на кошот на вратата како да е NBA ѕвезда

Останатото го направија физиката и современите градежни материјали, а на цимерот му се стемни.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.