Деца кои ќе ве освојат: Најдобри фотографии во натпреварот „Емоции“

Заврши меѓународниот конкурс за фотографии 35Awards „Емоции“. Фотографите ја овековечија целата палета на реакции на децата на таков нов, полн со мистерии, прекрасен свет. Фотографите ги опфатиле најчистите емоци на светот кои ги топлат срцата.