Децата малку сурово се пошегуваа со својата мајка

Мама не очекуваше ваков „не толку низок“ удар од своите две ѓаволчиња.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.