Децата на одморите имаат своја „едукативна програма“

И потоа мајките ќе ги прашаат што научиле во училиште…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.