Децата учат да бројат во детска градинка (виц)

Во детската градина учителката ги учи децата да бројат. Ајде ти Мила, почни да бориш:
– Еден, два, три, четири…
Учителката ја прекинува:
– Доообро, ајде сега ти Андреј продолжи понатаму!
Андреј:
– Пет, шест, седум, осум…
Добро! Ајде Зоки ти продолжи!
Зоки:
– Девет, десет, џандар, дама, поп.