Дечкото си помина совршена Валентајнска вечер со личноста која што најмногу ја сака

Секој од нас си има една ваква личност на планетата, која никогаш не ни мислела лошо и секогаш била со нас кога ни било најтешко.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.