Дечкото тестира евтин, но опасен апарат за отрстранување тетоважи што го купил преку интернет

Ако сте си го истетовирале името на саканата/саканиот а потоа го отсакате, да знаете дека има решение :). Тестот е поинтересен отколку што се очекуваше, затоа што чудото има прилично моќен ласер.