Дечково се разбудил сабајле и му се плаче, а еве и зошто

Сигурно си вели, веќе никогаш нема да ставам капка алкохол во уста, но до вечерта ќе му помине :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.