Дечките ја имаат најјаката журка. Имаме само едно прашање: Кој им е дилерот?

Едниот дечко не престанува. И по натписот на блузонот се гледа дека си вика „што убодам, убодам“.

 

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.