Дечко и девојка се на сафари, но чекајте кој е девојката?

Се гледа дека мажјакот е подготвен за секоја ситуација.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.