Дечко кој од тинејџер е покриен со тетоважи сака да види како ќе изгледа без нив

29-годишниот Дру првата тетоважа ја направил на 18 години и оттогаш не може да престане. Тој си ги сака тетоважите, но е љубопитен да види како би изгледал без нив.