Дечкото доби мапа од наследството

Бабата е на смртна постела и го прати внукот по наследството. Што успеа да земе на крајот?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.