Дечкото има да помине важно ниво на играта и не го интересира ништо

Не го погоди ситуацијата многу.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!