Дечкото импресионира со брзината и ни открива дека тајната за брзината е постојано да се гледаш во огледало и да се мотивираш

Како што видовте правилото е дека мора да е на површина што рефлектира и мора да е тврда, за да се слушне брзината. Не би сакале да сме на местото на тој што ја држи „вреќата за бокс“.