Дечкото направи чист и неочекуван нокаут

Пологично ќе беше борбата да траеше уште малку.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!