Дечкото не е задоволен од филтерот со кој треба да личи на татко му

Изгледа воопшто не функционира затоа што тој личи на најдобриот пријател на неговиот татко, хм…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.