Дечкото сакаше да покаже колку брзо ќе се смират со неговата пријателка, змијата

Сепак не биле баш толку добри пријатели.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!