Дечкото се изненади кога виде колку девојка му се разиграла на улица со друг

Едноставно таква си е девојката, мерак има за… играње :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.