Дечкото се направи паметен, му го зафати паркингот, арно ама…

Ако кармата не го стигне тогаш овој фраер ќе ја заврши работата.

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.