Дечкото се обидува да краде за време на демонстрации, но најпрвин треба да ограби оптичар

Шпанија има демонстрации за ослободување на раперот ПАБЛО Хасел, а некои луѓе го искористија тоа за да ограбуваат, но некои од нив само се обидоа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.