Деца, ајде станувајте, од денес сте на училиште! Уште 2 примери на брутален родителски првоаприлски хумор!

Да не беше пандемијата причина за седењето дома, ова ќе беше многу посмешно, а вака не знаеш дали да се смееш или да плачеш.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.