Деца, ако се прашувате до каде е Дедо Мраз оваа година, да ви кажеме дека подзаглави малку во едно холандско село

Ако успее да излезе, ќе има подароци :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.