Децата обожаваат кога таткото ќе почне да имитира диносаурус, а мајката врие од нервоза

Го предизвикаа баш во моментот кога ја сечеше тортата: „Тато, дали мислиш дека и Т-Рекс сака малку торта?“ И така таткото спиеше на каучот цела недела :).