Децата зафркаваат чесна жена на вратата од супермаркетот

Таман жената да излезе надвор со производите што ги купила, вратата почнува да свири, како да украла нешто.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.