Дедо Мраз малку претерал во кафаната

Нова Година сѐ уште е далеку, но мора да се започне со тренирањето, за да се има кондиција на најлудата ноќ.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.