Дедото ближи до 100-ката, но штом вака си го носи фрижидерот на мајстор, рано му е за предавање!

Ваква цврстина и виталност на стари години не се постигнува со седење на телефон, компјутер или пред ТВ. Поработете на својот активен живот, а дедово нека ви биде мотивација. Кога тој може, па вие ли не можете?!