Дедото го живее највозбудливиот ден од животот, благодарение на новите технологии

Сега може да си ги оствари сите работи што ги сакал, а животниот пат не му дозволил да си ги оствари.

Погледнете само со каков ентузијазам вози :). Позитив на денот!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.