Дедото им го уништи најубавиот момент на сите навивачи во пабот

Бидејќи не слуша добро, тој слушал радио пренос од натпреварот на слушалки. Се испостави дека радио преносот бил побрз за неколку секунди од телевизискиот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.