Дедото му дава лекција по пристојност на пијаниот заљубен пар во возот

Изгледа заборавија каде се наоѓаат, а можеби и не им беше важно, но тука е дедото да ги потсети. Кажи им дедо! Срамота!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.